Acasa   |   Despre noi   |   Produse   |   Intrebati specialistul   |   Blog   |   Contact      aveti 0 produse in cosul de cumparaturi

LIVRARE GRATUITA
In Bucuresti prin CURIER RAPID,
in tara prin mesageria
POSTEI ROMANE
Comanda rapida prin telefon:

Tel & Fax: 021.319.64.47
Tel: 031.401.13.72

E-mail: office@parafarmacie.ro

Despre noi
 

Echipa PARAFARMACIE.ro este formata din farmacisti, cosmeticiene si personal de vanzari, care impreuna vor incerca sa va dea cele mai bune sfaturi pentru a folosi unele din cele mai bune produse de igiena, ingrijire cosmetica faciala si corporala, cele mai bune dermocosmetice pentru probleme dermatologice precum acneea, cuperoza sau petele.

Produsele BIO de la LABORATOIRE SICOBEL din Franta, au o pondere mare in vanzarile noastre. Gamele BcomBIO Organic, BBcomBIO Organic pentru copii si bebelusi, BcomBIO Homme pentru barbati, toate acestea, sunt rodul respectului fata de natura, a tehnologiei moderne nepoluante imbinate cu experienta acumulata inca din 1959. Gama organica a fost lansata in 2003, fiind din nou un pionier in domeniu. Sunt dermocosmetice extrem de placute la aplicare. Au si miros incantator, desi se stie ca multe produse organice nu miros prea agreabil. Dar echipa de formulatori, buni cunoscatori de “secrete” botanice au reusit sa gaseasca cele mai bune combinatii de extracte vegetale, uleiuri esentiale si excipienti vegetali pentru a crea produse si eficienta si imbietoare.

Nu e de mirare ca multe din produsele acestor game, ca si din gama dermocosmetica PLACENTOR VEGETAL, au fost premiate in fiecare an la concursul international “Les Victoires de la Beaute” in care intra toate produsele de pe piata exigenta a Frantei. Consumatorii care folosesc produsele fara sa stie de unde provin si un institut de specialitate independent sunt cei care aleg “invingatorii” acestui concurs.

Alt furnizor pe care l-am ales pentru dumneavoastra este COSMETICA AFRODITA din Slovenia. Motivele pentru care l-am ales au fost asemanatoare: eficienta si seriozitate. Am cautat sa beneficiem in principal de produse dermocosmetice, formulate tot de farmacisti, care sa aiba deja rezultate in tarile in care deja existau. Am verificat noi insine produsele alese, am consultat colegii din alte tari, am vizitat o parte din saloanele, spa-urile si clinicile medicale care le folosesc de multi ani. Ne place si ideea ca, inca de anul trecut, noile produse sunt lipsite de parabeni, parafina sau silicon, coloranti sintetici etc.

Imediat veti vedea ca vom avea si alti furnizori noi, alesi pe criterii de calitate.

Scrieti-ne si noi incercam sa va raspundem la orice intrebare. Iar daca vreti sa incercati anumite produse scrieti-ne si adresa si va trimitem testere (in limita stocului disponibil) pentru tipul dumneavoastra de ten, piele.

Vrem sa va oferim sfaturi adevarate, nu comerciale. De aceea, am structurat site-ul pe grupe de produse: produse BIO, produse de igiena, ingrijirea tenului, a conturului ochilor, a buzelor, ingrijirea corpului, ingrijirea parului, dar si produse cosmetice profesionale sau produse specifice pentru barbati si, mai ales, pentru copii. Vrem sa includem interviuri cu specialisti renumiti, vrem sa fiti informati cu noutati din lumea BIO sau a cosmeticii profesionale. Iar daca vreti sa incercati, va putem da recomandari si sfaturi cu care sa va faceti singure acasa cele mai tentante tratamente profesionale.