• HYALURON Crema hidratanta pentru ten uscat, 50ml

HYALURON Crema hidratanta pentru ten uscat, 50ml

  • Cod produs: 728
  • Disponibilitate: 2-3 Days
  • 139,50lei

  • Fără TVA: 139,50lei

  

hidratare de lungă durată & fermitate
Ingrediente active principale: acid hialuronic 100% natural patentat, cu molecula mică 15-50 kDa, complex de ceramide 1, 3, 6, polizaharide de seminţe de Cassia Angustifolia, ulei de seminţe de Limnanthes, sevă de
Aloe vera, beta-glucan, panthenol.
Efect: hidratează tenul uscat şi zonele foarte uscate ale pielii gâtului şi a decolteului.
Restabileşte funcţia de protecţie a pielii şi tonusul tenului obosit, reduce semnele de îmbătrânire cutanată. Stimulează regenerarea celulară exact la nivelul unde se formează proteinele cele mai importante: colagenul si elastina.
Testele clinice in vivo şi in vitro arată că pielea devine vizibil mai intens hidratată, fermă, netedă şi cu tonus îmbunătăţit.
Aplicare: în cazul tenului foarte deshidratat se combină, în cadrul tratamentului, cu fiola şi hidromasca, precum şi cu produsele de curăţare din gamă.
Recomandăm un masaj de 30 minute cu o cantitate mai generoasă de cremă. Ideală pentru toate tratamentele de hidratare, ca îngrijire si protecţie pentru pielea uscată.

Linia se bazează pe o formulă patentată revoluţionară de acid hialuronic 100% natural, care ajută la restabilirea nivelului de hidratare a pielii, are efect imediat de lifting facial, cu refacerea fermităţii, elasticităţii şi a tonusului, caracteristice vârstei tinere. Trăsăturile faciale sunt restaurate, pielea devine moale, netedă, catifelată, efectul durând peste 24 de ore. Deci important este ca orice clientă să utilizeze şi produsele pentru acasă. Nu uitaţi: efectul este imediat, profund şi de durată, iar continuarea aplicării acasă înseamnă continuarea efectului şi îmbunătăţirea de durată a aspectului.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun