• HYALURON 24h Crema hidratanta pentru ten normal, mixt, 50ml

HYALURON 24h Crema hidratanta pentru ten normal, mixt, 50ml

  • Cod produs: 726
  • Disponibilitate: 2-3 Days
  • 139,50lei

  • Fără TVA: 139,50lei

  

HYALURON 24h CREMĂ pentru ten normal, mixt

hidratare de lungă durată & fermitate

non-comedogenică

Ingrediente active principale: acid hialuronic 100% natural (patentat, cu molecula mică 15-50 kDa), carnosină, sevă de Aloe vera, panthenol.

Efect: pentru îngrijirea tenului normal, mixt, deshidratat şi a pielii gâtului şi a decolteului. Hidratează intens, de lungă durată straturile profunde ale pielii.  Stimulează regenerarea celulară exact la nivelul unde se formează proteinele cele mai importante: colagenul si elastina.Testele clinice in vivo şi in vitro arată că pielea devine vizibil mai intens hidratată, fermă, netedă şi cu tonus îmbunătăţit.

Aplicare: în timpul tratamentului la masajul tenului normal, mixt sau la finalul tratamentului. Pentru rezultate optime se utilizează în combinaţie cu fiolele şi masca, precum şi cu produsele de curăţare din gamă

Linia se bazează pe o formulă patentată revoluţionară de acid hialuronic 100% natural, care ajută la restabilirea nivelului de hidratare a pielii, are efect imediat de lifting facial, cu refacerea fermităţii, elasticităţii şi a tonusului, caracteristice vârstei tinere. Trăsăturile faciale sunt restaurate, pielea devinemoale, netedă, catifelată, efectul durând peste 24 de ore. Deci important este ca orice clientă să utilizeze şi produsele pentru acasă. Nu uitaţi: efectul este imediat, profund şi de durată, iar continuarea aplicării acasă înseamnă continuarea efectului şi îmbunătăţirea de durată a aspectului.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun