• GOLD 24k LUXURY Mască de ?ntinerire pentru ten peste 30 de ani sau ten uscat, matur. Cutie 200 ml

GOLD 24k LUXURY Mască de ?ntinerire pentru ten peste 30 de ani sau ten uscat, matur. Cutie 200 ml

  • Cod produs: 719
  • Disponibilitate: 2-3 Days
  • 293,93lei

  • Fără TVA: 293,93lei

  

GOLD 24k LUXURY Mască de întinerire pentru „anii de aur” ai tenului peste 30 de ani, sau uscat, matur. Conţine particule de aur pur, isoflavone de soia, uleiuri de seminţe de  Limnanthes alba şi de seminţe de soia, polizaharide de seminţe de Senna (Cassia Angustifolia ), unt de cacao şi de shea, beta-glucan, sevă de Aloe Vera, beta-caroten, extract de morcov, vitamina E, panthenol.

Stimulează regenerarea. În combinaţie cu preţioasele fiole din gamă, fortifică funcţia protectoare, măresc nivelul de hidratare, vitalitatea şi elasticitatea. Efectuarea la salon unui masaj facial luxuriant şi apoi aplicarea măştii va conferi pielii fermitate, aspect întinerit, cu ridurile diminuate şi strălucitor de frumos.

Produs profesional. Se aplica in timpul tratamentului.

Pentru acasa: aplicati in strat subtire pe pielea gatului si a decolteului demachiate in prealabil. Indepartati, dupa cca 20 minute, numai surplusul neabsorbit. Nu se mai aplica nimic in continuare.

Pentru rezultate deosebite puteti folosi inainte de aplicarea mastii si fiola GOLD 24k LUXURY (serum concentrat) din gama.

Info:  

Efectele aurului la nivel cutanat: întinerirea pielii, reducerea ridurilor, tonusul pielii imbunatatit. Atunci când se aplică pe piele, se activează electronii din celulele cutanate. Odată activarea stabilită începe procesul de comunicare celular (cu efect de promovare a reînnoirii şi multiplicării celulelor).

Fenomenul are un impact pozitiv:

se opreşte degradarea de colagen si elastina, care sunt piatra de temelie ce conferă pielii, în mod natural, fermitate si elasticitate,

se intensifică circulaţia sanguină la nivel cutanat,

se reducere nivelul de radicali liberi,

se stabileşte o protecţie faţă de factorii de stres externi care cauzează îmbătrânirea pielii,

reflectă şi refractă lumina, creând o iluzie optica stralucitoare, un aspect mai tanar pielii si maschează imperfecţiunile sale.

Isoflavonele de soia au un impact pozitiv extrem de valoros:

stimulează intens productia de colagen, dar şi previn degradarea colagenului şi a elastinei existente,

opresc pierderea nivelului normal de hidratare ce conferă fermitate pielii,

instituirea unei eficiente protecţii anti-imbatranire (pielea peste 40 de ani are pierderi anuale de cel puţin 2% colagen şi devine tot mai subţire),

lifting şi aspect întinerit cu cca 5 ani.


Efectele isoflavonelor de soia (mai ales genisteina, cea mai importantă):

lifting vizibil,

aspect intinerit al pielii.


Genisteina în formă moleculară încapsulată penetrează de 40 ori mai bine straturile profunde ale pielii, aşa cum reiese din testele efectuate de institute renumite.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun