• PLACENTOR VEGETAL Crema pentru protecţie solară cu SPF 50+, tub 40 ml

PLACENTOR VEGETAL Crema pentru protecţie solară cu SPF 50+, tub 40 ml

  • Cod produs: 556
  • Disponibilitate: 2-3 Days
  • 80,29lei

  • Fără TVA: 80,29lei

  

Cremă cu grad foarte înalt de protecţie solară anti-UVA şi anti-UVB. Pentru piele cu intoleranţă la soare.
Fără parfum. Fără alergeni. Cu pigmenţi naturali.

Pentru faţă, gât şi decolteu, care protejează tenurile deschise la culoare şi delicate în faţa agresiunilor solare graţie factorului de protecţie foarte ridicat. Recomandat mai ales persoanelor care fac uşor arsuri solare şi care capătă pete brune după expunere. Crema este uşor pigmentată, cu o culoare convenabilă tuturor nuanţelor de piele. Conferă aspect natural. Fără parfum, fără alergeni.

Utilizare: pe faţă, gât şi decolteu, înainte de a ieşi din casă, înainte de expunerea la soare şi după baie. Reînnoiţi aplicarea la fiecare 2 ore sau după intrarea în apă.

Rezultate : pielea este perfect protejată în faţa radiaţiilor solare şi împotriva apariţiei petelor brune. O uşoară bronzare, dacă se doreşte, devine uniformă şi durabilă, fără nici o agresiune. Epiderma devine elastică şi hidratată, cu o nuanţă plăcută, naturală.  

Principii active:

Filtre minerale si chimice cu rol protector anti-UVA şi anti-UVB – protejează epiderma de efectele negative ale soarelui şi evită arsurile solare.  Permite o slabă bronzare, dar în perfectă siguranţă, cu evitarea arsurilor solare.


Glicerină vegetală – previne deshidratarea în timpul expunerii la soare.


Extract de Camomile d\'Or* (muşeţel auriu) – calmant pentru orice tip de piele sensibilă, antiinflamator, antiritant extrem de eficient
 

Pigmenţi naturali – conferă aspect plăcut


 * Chrysanthellum Indicum: brevet exclusiv Sicobel

PRETURILE AFISATE INCLUD TOATE TAXELE, PRECUM SI LIVRAREA IN ORICE LOCALITATE DIN TARA.  In BUCURESTI livrarea se face prin CURIER RAPID, iar in TARA prin MESAGERIA POSTEI ROMANE. 

 

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun